Αόρατη Ορθοδοντική Θεραπεία

χωρίς σιδεράκια

Η θεραπεία με СLEAR ALIGNER αποτελείται από μία σειρά από σχεδόν αόρατους, μετακινούμενους νάρθηκες, τους οποίους και αλλάζεις κάθε δυό βδομάδες.

 

Κάθε διάφανος νάρθηκας κατασκευάζεται αποκλειστικά και μόνο για τα δικά σου δόντια. Καθώς αλλάζεις τους νάρθηκες τα δόντια σου σιγά σιγά και βδομάδα με τη βδομάδα θα μετακινούνται μέχρι να ευθυγραμμιστούν πλήρως στην τελική τους θέση που έχει καθοριστεί από τον Ορθοδοντικό. 

Αν είσαι έτοιμος για ένα χαμόγελο που θα μεταμορφώσει την εμφάνιση σου, τότε το СLEAR ALIGNER είναι η επιλογή σου. 

Το СLEAR ALIGNER είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταμορφώσεις το χαμόγελο σου χωρίς να επεμβαίνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.
 

Το κόστος της ορθοδοντικής θεραπείας χωρίς σιδεράκια ή αόρατη ορθοδοντική διαφοροποιείται ανάλογα με την τάξη της οδοντικής ανωμαλίας, κάτι που θα διαπιστωθεί μετά από κλινική εξέταση.

Konstantinidis Dental Care είναι επίσημα πιστοποιημένο ιατρείο εφαρμογής των μεθόδων Αόρατης Ορθοδοντικής με την τεχνική Clear Aligner.
 

Ο ορθοδοντικός στo Konstantinidis Dental Care θα επιλέξει την καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία για Αόρατη Ορθοδοντική Θεραπεία χωρίς σιδεράκια. Το ιατρείο βρίσκεται στην Θέμιδος 1, Βάρκιζα 16672 Βάρη Αττικής (Βάρη - Βούλα -Βουλιαγμένης).

Θέμιδος 1, Βάρκιζα 16672 Βάρη Αττικής 

(ΠΛ.ΒΑΡΚΙΖΑΣ)

konstantinidisdentalcare@gmail.com

+30 210 897 6287

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Δευτερα - Παρασκευή 
09:30 - 18:30

Σαββατο

10:00 - 15:00

© 2018 Konstantinidis Dental Care. All rights reserved.