Μόνο ο οδοντίατρος μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια !

Η λεύκανση είναι η μέθοδος που αφαιρεί της δυσχρωμίες των δοντιών και σας δίνει ένα πιο όμορφο, πιο νεανικό και πιο υγιές χαμόγελο.

Είναι πολύ πιο αποτελεσματική από λευκαντικές οδοντόπαστες ή λευκαντικά που διατίθενται σε φαρμακεία , supermarkets, internet  κλπ γιατί αυτά απαγορεύεται εκ του νόμου να έχουν συγκέντρωση άνω του 0,1% υπεροξειδίου του υδρογόνου.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε προιόντα που παράνομα διατίθενται σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις χωρίς την επίβλεψη οδοντιάτρου γιατι εγκυμονούν ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την υγεία.

Λεύκανση στο οδοντιατρείο 

Είναι η τεχνική λεύκανσης των δοντιών, η οποία γίνεται αποκλειστικά από τον οδοντίατρο στο οδοντιατρείο.Η τεχνική αυτή γίνεται κάτω από συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θέλουμε γρήγορα ένα λευκό χαμόγελο.


Λεύκανση στο σπίτι 

Eίναι η τεχνική λευκάνσεως των δοντιών, η οποία γίνεται από τον ασθενή στο σπίτι με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης), ακολουθώντας τις οδηγίες του οδοντιάτρου.
Στην αρχή ο οδοντίατρος θα αξιολογήσει την κατάσταση του στόματος, θα ελέγξει το χρώμα των δοντιών σας και θα πάρει αποτυπώματα, ώστε να δημιουργήσει εξατομικευμένα μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης).Σε ένα δεύτερο ραντεβού, και αφού έχει κατασκευάσει τα μασελάκια, θα ελέγξει την τέλεια εφαρμογή αυτών στο στόμα σας και αν όλα είναι όπως ορίζουν οι κανόνες ασφάλειας, θα σας δώσει το λευκαντικό υλικό, καθώς και θα σας ενημερώσει για τον τρόπο εφαρμογής του υλικού.Εσείς θα τοποθετείτε το υλικό στα μασελάκια σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντιάτρου σας και κατόπιν θα το φοράτε 4-8 ώρες κάθε μέρα ανάλογα με το υλικό και τον τρόπο ζωής σας.

Θέμιδος 1, Βάρκιζα 16672 Βάρη Αττικής 

(ΠΛ.ΒΑΡΚΙΖΑΣ)

konstantinidisdentalcare@gmail.com

+30 210 897 6287

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Δευτερα - Παρασκευή 
09:30 - 18:30

Σαββατο

10:00 - 15:00

© 2018 Konstantinidis Dental Care. All rights reserved.