Θεραπεία υπό μέθη / γενική αναισθησία

Η αναισθησία (anaesthesia) είναι η απώλεια ευαισθησίας στον πόνο που επέρχεται με διάφορα φάρμακα (αναισθητικά). 

Παρέχουμε στους ασθενείς μας αναισθησία με μέθη (Καταστολή) ή γενική αναισθησία σε περιπτώσεις χειρουργικών επεμβάσεων, όπως τοποθέτηση εμφυτευμάτων, εξαγωγή έγκλειστων φρονιμιτών, χειρουργικό καθαρισμό κύστεων, σε συνεργασία με νοσοκομεία με παρουσία αναισθησιολόγου.

Καταστολή (αναισθησία με μέθη)

Η καταστολή ή ενδοφλέβια ύπνωση χρησιμοποιείται για να σας χαλαρώσει και να σας κάνει να νιώσετε νυσταγμένοι, παρόλο που παραμένετε ξυπνητοί. Η χορήγηση των φαρμάκων αυτών περιγράφεται μερικές φορές με τον ξεπερασμένο όρο «μέθη».

Ένας ασθενής σε αυτήν την κατάσταση, είναι ήρεμος, ακίνητος, δεν πονά, αναπνέει φυσιολογικά μόνος του, αλλά ακούει και καταλαβαίνει αυτά που συμβαίνουν γύρω του.

Γενική Αναισθησία

Η γενική αναισθησία χρησιμοποιείται για πιο εκτεταμένες επεμβάσεις, που απαιτούν να είστε αναίσθητοι. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη γενική αναισθησία χορηγούνται ενδοφλεβίως ή με εισπνοή μέσω μάσκας. Τα φάρμακα μεταφέρονται με την κυκλοφορία του αίματος σας προς όλες τις περιοχές του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. Δρουν ως υπνωτικά, αναλγητικά και μυοχαλαρωτικά  και εμποδίζουν την ανάμνηση της εγχείρησης. 

Επειδή τα γενικά αναισθητικά επηρεάζουν όλες τις περιοχές του οργανισμού σας, όπως η καρδιά και οι πνεύμονες, οι επιδράσεις από τα φάρμακα είναι πιο συχνές. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες είναι προσωρινές και εύκολες στο χειρισμό τους από το ιατρικό προσωπικό. Για να αποφευχθούν τα προβλήματα, η αρτηριακή σας πίεση, οι καρδιακοί σας παλμοί και ο καρδιακός ρυθμός, η αναπνοή και η θερμοκρασία παρακολουθούνται συνεχώς καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Στο τέλος της εγχείρησης, για την οποία απαιτείται γενική αναισθησία, ο αναισθησιολόγος αντιστρέφει τις επιδράσεις των αναισθητικών φαρμάκων. 

Τα Βήματα τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων
Χειρουργική Στόματος
Εμφυτεύματα ή γέφυρα;
Επιλογές θεραπείας με οδοντικά εμφυτεύματα
Οδοντικά Εμφυτεύματα
Μέθοδος PRP (platelet rich plasma) 
All-on-4® Dental Implants
Η Πιεζοχειρουργική 
Οδοντικά εμφυτεύματα σε μία μέρα

Θέμιδος 1, Βάρκιζα 16672 Βάρη Αττικής 

(ΠΛ.ΒΑΡΚΙΖΑΣ)

konstantinidisdentalcare@gmail.com

+30 210 897 6287

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Δευτερα - Παρασκευή 
09:30 - 18:30

Σαββατο

10:00 - 15:00

© 2018 Konstantinidis Dental Care. All rights reserved.